Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apartin Rivet olisi saattanut olla nimeltään jotain ihan muuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ratchet & Clank: Rift Apart julkaistiin kesäkuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Peli esitteli uuden lombax-olion Rivet. Nimi olisi kuitenkin voinut olla aivan toinen.

GDC-lähetyksessä "Lombax Lessons: A 'Ratchet and Clank: Rift Apart' Design Postmortem" Insomniac Gamesin johtava suunnittelija Mark Stuart paljasti, että Rivetin nimi oli alun perin Ratchette. Muutos kuitenkin tehtiin, sillä Ratchette olisi ollut liiaksi vain toiseen sukupuoleen muutettu Ratchet. Ajan kanssa myös Rivetin nimi muuntui muotoon Ratchet, mikä oli tietenkin omiaan aiheuttamaan sekaannusta. Jonkin aikaa nimenä oli Gadget, mutta se ei sopinut mitenkään kehitystiimin 1980-luvun lapsille johtuen animaatiosarjasta Inspector Gadget (suomeksi Tarkastaja Gadget). Lopulta päädyttiin nimeen Rivet, joka saavutti nopeasti kehitystiimin suosion.

Ratchet & Clank: Rift Apart
HQ

Kiitokset, IGN

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä