Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Blackwidow V4 75% on turhan kallis

Arviossa Razerin pienemmässä koossa oleva näppäimistö nopeasti vaihdettavilla näppäimillä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksilöityjen näppäimistöjen markkinat on suunnattu aikuisille. On olemassa valmiita kokonaisuuksia, joita sitten muokataan jälkeenpäin itselle sopiviksi. Toinen vaihtoehto on ostaa kaikki osat erikseen ja koostaa niistä mieleinen rakennussarjan tapaan. V4-sarjallaan Razer koettaa tarjota molemmista ne parhaat puolet.

Näppäimistössä on mukana Razer Orange -näppäimet, jotka ovat hyvät mutta hiljaiset tarjoten mukavan vastuksen. Näppäimet on voideltu tehtaalla, ja mukana on työkaluja näppäinten irrottamiseksi. Työkalukin on hyvää laatua.

Käyttö on varsin nautinnollista, ja näppäintä on painettava 1,5 mm ennen kuin se rekisteröityy. Näppäimistö on hyvää Razerin laatua, ja päällä oleva levy on alumiinia. Rannetuki on sekin oikein hyvä, ja sisäpuolella on vaimentavaa vaahtoa kahdessa eri paikassa.

Tämä on mainos:

Hintaa on noin 220 euroa, ja se on paljon. Varsinainen näppäimistön kehikko on jokseenkin suuri, enkä oikein ymmärrä tälle syytä. Ja kuten odottaa sopii, Razer Synapse toimii hyvin, mutta vie paljon levytilaa. On silti muistettava, että ohjelmalla voi kaiken tehdä, ja helppo sitä on myös käyttää.

Oikeassa yläkulmassa oleva rulla on hyvää laatua, mutta Razer pystyisi parempaankin. Medianäppäimet toimivat nekin, mutta niissä saisi olla RGB-valaistus tai jotain muuta, sillä nyt merkintöjä on vaikea erottaa hämärässä. Koko näppäimistö on onneksi valaistu alapuolelta.

Mukana on kahden vuoden takuu, tai sitten se 100 miljoonaa painallusta. Takuu ei tokikaan ole enää voimassa, jos näppäimistöä ryhtyy muokkaamaan. Razerilla on kaupan muutamia erilaisia näppäimiä, jos jokin muu miellyttää paremmin.

Razer BlackWidow V4 75% tarjoaa hyvän näppäilykokemuksen, ja laite on kauttaaltaan hyvää laatua. Ongelmana on se, että kilpailua on muutakin, ja Razerin hinta on korkea.

Tämä on mainos:
Razer Blackwidow V4 75
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä