Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Hammerhead True Wireless Pro

Erinäisten vikojen riivaama langaton paketti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Razer Hammerhead True Wireless ProRazer Hammerhead True Wireless Pro

Razerin uudet täysin langattomat, viimevuotisesta parannellut Wireless Pro -kuulokkeet lupaavat paperilla paljon hyvää. Aktiivinen melunvaimennus, matalan latenssin Gaming Mode, monta eri pehmustevaihtoehtoa (kriittistä korviin laitettavissa kuulokkeissa) ja 10-milliset kaiutinelementit pistävät sen samalle linjalle hintaistensa (noin 200 euroa) kilpakumppaneiden kanssa.

Tuttuun tapaan pienessä lisäakun sisältävässä kotelossa tulevat Hammerheadit sopivat korviin kohtalaisen hyvin, jahka itselleen sopivan pehmustekoon on valinnut. Silikonisten vaihtoehtojen lisäksi mukana on myös niin sanottua memory foamia olevat vaahtomuovitulpat, jotka voivat joidenkin korvaan tuntua hieman karheampina liukasta silikonia mukavammilta. Mikki tulee reippaasti itse kaiutinyksikön ulkopuolelle airpodsien tyyliin, mikä tarjoaa kyllä parempaa äänenlaatua puheluihin, mutta näyttää huonommalta. Razerin logon päällä sijaitseva hipaisukytkin on herkkä, mutta käytännössä varsin ärsyttävä käyttää fyysisiin ja selkeisiin nappeihin verrattuna etenkin liikkeessä. Esimerkiksi eri tilojen (aktiivinen melunvaimennus päällä tai pois sekä Gaming mode) välillä vaihteleminen on hidasta, ja painallukset saattavat johtaa tahattomasti toisiin toimintoihin.

Razer Hammerhead True Wireless Pro
Tämä on mainos:

Hammerhead True Wireless Pron äänenlaatu on sen sijaan miellyttävä yllätys. Tasapainoinen ja hyvin vähän säätämistä kaipaava ääniala on selkeä, eikä puske bassoja väkisin esiin. Keskiäänet ovat kohtalaisen selkeät ja jättävät hieman tilaa diskanteille, jotka eivät kovallakaan volyymilla särje pahasti. Matalimmatkin taajuudet saa jumputtamaan napakasti ekvalisaattoria hypistelemällä, jos näin haluaa tai musiikkimaku sitä vaatii. Pelitila ei tuntunut juuri minkäänlaiselta muutokselta suuntaan tai toiseen, mutta mobiilipelejä hakatessa salamannopea audiopalaute on harvoin muutenkaan tarpeen.

Aktiivinen melunvaimennus on kohtalaisen pätevä, ja hukuttaa rengasmelun, imuroinnin tai jatkuvan tuulettimen huminan kaltaiset häiriöäänet hyvin. Sen selkeä heikkous on tilan kuluttama virta. Hammerheadit tuntuivat kestävän kuutisen tuntia jatkuvaa kuuntelua yhdellä latauksella ilman vaimennusta ja selkeästi alle viisi tuntia sen kanssa. Pidemmällä matkalla (jahka sellaisia voi taas tehdä) tämän suojakotelon sisältämän virran kanssa ei enää välttämättä päästä ilman väliaikapysähdystä virtapistokkeelle.

Razer Hammerhead True Wireless Prot ovat äänenlaadultaan erinomaiset, mutta hintaisekseen pienoinen pettymys. Aktiivinen melunvaimennus on "ihan hyvä", muttei erityisen täydellinen ja rokottaa jo valmiiksi pientä akunkestoa reippaasti. Jos hinta ei hirvitä eikä laitetta kaipaa kaveriksi pitkille matkoille, niitä voi kyllä suositella tällaisenakin. Muuten lienee parasta odotella alennuksia tai etsiä toisia ehdokkaita.

Razer Hammerhead True Wireless Pro
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Tasapainoinen ääni, hyvä mikki, monta eri tulppavaihtoehtoa
-
Akunkesto, törröttävät mikit, kallis
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä