Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Nommo Chroma

Razerin uudet kaiuttimet ovat paitsi diskreetin näköiset myös hyvältä kuulostavat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Razerin on yllätettävä sellaisissa tuotteissa, jotka yleensä ovat hyvinkin perinteisiä ja odotettuja. Juuri tätä on selvästi haettu takaa Nommo-kaiuttimissa.

HQ

Nommo on kaiutinpari, jossa on kaksi satelliittia. Bassovahvistimen haluavien on investoitava lisää Nommo Pro -malliin. Nommo Chroma on yksinkertainen, musta ja mukana tulee 16,8 miljoonaa Chroman väriä. Näitä pääsee muokkaamaan Synapse-ohjelmistolla.

Razer Nommo Chroma

Muotoilu saattaa tuoda mieleen vanhan ajan hiustenkuivaajan, mutta ajatuksena on selvästi ollut ne vanhan hyvän ajan HiFi-kaupat. Vankasti tehtyä rakennetta voisi jopa kutsua retroksi. Chroma-valaistus tarkoittaa ainoastaan pientä raitaa kummankin kaiuttimen alaosassa. Muutamalla Synapse-ohjelman klikkauksella saa laitetuksi tyylikkään vihreän valon kummankin kaiuttimen alaosaan. Valoja voi tuunata mieleisekseen enemmänkin esimerkiksi sen mukaan, lisääkö äänenvoimakkuutta vai bassoa.

Razer Nommo Chroma
Tämä on mainos:

Ääni itsessään on loistava. Kaiutin sopii käyttöön paitsi peleissä, myös musiikin kuunteluun keittiössä tai vaikka television äänentoistoon. Itse asiassa Nommon laatu tulee esiin juurikin television kaiuttimina. Kaiuttimet haluavat tarjota parhaan mahdollisen äänenlaadun erilaisissa käyttötilanteissa, ja onnistuu siinä ihan hyvin.

Kyseessä ei kuitenkaan ole "Pro"-tason vehje, ja sen huomaa kuunnellessaan tarkasti ääniä korkealta keskitason kautta bassoon. Tällöin ääni muuttuu ei-niin-selkeäksi. Toisin sanoen, jos asia on tärkeä, kannattaa sijoittaa hieman lisää erilliseen Pro-malliin.

Razer Nommo Chroma

Nommo on hienosti muotoiltu ja hyvää ääntä tuottava kaiutinpari ennen kaikkea ottaen huomioon kaiuttimien fyysisesti pienen koon. Chroma-valaistuksella saa tuunattua valoja mieleisekseen. Hintaa on 175 euroa, joten sijoitus ei ole ihan pieni. Toisaalta hinnalla saa kyllä sitten laatuakin.

Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä