Suomi
Gamereactor
lifestyle

Red Bull julkaisee F1-simulaattorin, joka maksaa sinulle takaisin 100,000 XNUMX puntaa

Mestaruuden voittanut tiimi on tehnyt yhteistyötä Memento Exclusivesin kanssa sim-rigille Red Bull -alustassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Simulaatioajovideopeleissä on kyse realismista. Autojen ajaminen ikonisilla ja realistisesti luoduilla radoilla, kaikki käyttämällä fysiikkaa ja mekaniikkaa peleissä, jotka saavat sen näyttämään siltä, että istut oikealla kuljettajan istuimella, vaikka todella istut tietokoneen takana ja käytät metallilaitteeseen kiinnitettyä pyörää, on varmasti jännittävää. Mutta nyt voit viedä tämän askeleen pidemmälle istumalla sim-laitteessa, joka on suunniteltu ja muistuttaa todellista Red Bull Racing F1 -autoa.

Kuten F1 itse totesi, lautan ovat luoneet Red Bull ja Memento Exclusives ja se muistuttaa RB18-autoa, joka oli lähes koskematon kaudella 2022. Laite on saatavana jompanakumpana kahdesta versiosta, joista kaksi ovat The Champions Edition ja The Race Edition, joista ensimmäisessä on kiinnitetty etusiipi ja molemmissa Max Verstappen tai Sergio Perez liveries.

Tällaisen todella premium-laitteen saalis on kuitenkin se, että se maksaa melkoisen pennin. Itse asiassa sinun on todennäköisesti myytävä talosi ostaaksesi sellaisen, koska The Race Edition on 74,999 99,999 puntaa ja The Champions Edition on leukaa pudottava XNUMX XNUMX puntaa.

"Olemme iloisia siitä, että olemme yhdessä luoneet ainutlaatuisen sim-kilpa-ajokokemuksen, joka asettaa kuljettajat mestaruuden voittaneen RB18:n ohjaamoon", sanoi Red Bull tallipäällikkö Christian Horner.
"Formula 1-autolla ajaminen on asia, josta useimmat meistä voivat vain haaveilla, mutta tämä simulaattori on niin lähellä todellista kuin se pääsee. Memento Exclusives ovat luoneet auton uudelleen tuodakseen radan kotiisi."

Tämä on mainos:

Jos haluat napata yhden näistä laitteista, voit mennä tänne tekemään tilauksen, ja toimitukset on suunniteltu huhtikuulle 2023.

Red Bull julkaisee F1-simulaattorin, joka maksaa sinulle takaisin 100,000 XNUMX puntaa


Ladataan seuraavaa sisältöä