Suomi
Gamereactor
lifestyle

Red Bull Racing käyttää Formula 1 -asiantuntemusta sähköskootterin kehittämiseen

RBS#01:tä kuvataan "äärimmäiseksi sähköskootteriksi".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On melko tunnettu tosiasia, että Formula 1 toimii paikkana, jossa paljon tulevaisuuden autoteknologiaa testataan ja kehitetään. Tiimit ovat suorituskykyisten ajoneuvojen suunnittelun eturintamassa, ja tämän vuoksi näemme usein valumavaikutuksen, jossa innovatiivinen tekniikka ja ideat lopulta päätyvät maantieautoihin muodossa tai toisessa. Red Bull Racing on käyttänyt tätä ajatuskulkua päästäkseen sähköskoottereiden maailmaan ja luonut laitteen, jonka hiominen kesti 16 insinöörin tiimiltä 2 500 tuntia.

F1-tiimi on nyt nostanut verhon RBS # 01: lle, joka on e-skootteri, jonka sanotaan ylpeilevän 750 watin moottorilla, 80 Nm: n vääntömomentilla, alustalla, joka painaa vain 50 paunaa, koska se on valmistettu hiilikuidusta, ja kantama, joka on 40 mailia. Tiimi kuvaili laitetta "äärimmäiseksi sähköskootteriksi".

Näiden ydinominaisuuksien lisäksi meille kerrotaan myös, että RBS # 01: n edessä on LED-valo yöajoa varten, hydrauliset levyjarrut, jotka "auttavat sinua pysähtymään kuin kilpa-auto", ja LCD-näyttö, joka näyttää muutaman ydintiedon.

Koska tämä on F1-tiimin suunnittelema tuote, tärkein saalis on, että sen ostaminen maksaa käsivarren ja jalan. Tällä hetkellä RBS # 01 myydään 6,500 dollarilla, vaikka se on tieliikennelaillinen, tulee täysin koottuna ja toimitetaan kotiovellesi, joten leukaa pudottavan hinnan takana on joitain positiivisia asioita.

Tämä on mainos:
Red Bull Racing käyttää Formula 1 -asiantuntemusta sähköskootterin kehittämiseen
Red Bull


Ladataan seuraavaa sisältöä