Suomi
Gamereactor
lifestyle

Red Bullin hyperauto julkistetaan Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa

RB17 on yksi tulevan autonäyttelyn odotetuimmista tapauksista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi suurimmista autoilutapahtumista joka vuosi on Goodwood Festival of Speed. Tässä autonäyttelyssä nähdään kaikenlaisia suuria merkkejä, jotka paljastavat uusia autoja ja testaavat niitä ikonisella mäkikiipeilyradalla, usein kuuluisan kilpa-ajajan ratissa. Mutta keräilijöiden on myös aika kokoontua esittelemään ikonisia ja klassisia autoja.

Tämän vuoden tapahtumassa voimme odottaa, että Red Bull Racing menee täysillä. Energiajuomayhtiön moottoriurheiluosasto tuo nykyisen F1-tiiminsä ja kokoelman entisiä tähtiä ajamaan F1 -autojen ohi kuuluisaa mäkeä ylös, samalla kun se debytoi ja esittelee RB17 -hyperauton, jota on kehitetty vuosia ja jota mainostetaan legendaarisen F1 -suunnittelijan Adrian Neweyn (joka lähtee Red Bull ideana).

Meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että "RB17 paljastetaan perjantaina 12. heinäkuuta Cathedral Paddockissa ja on esillä festivaaliviikonlopun ajan, antaen Goodwoodin kävijöille ensimmäisen mahdollisuuden nähdä hyperauto ikonisessa tapahtumassa. Kokonaan itse suunnitellussa, kehitetyssä ja valmistettavassa RB17:ssä on kaksipaikkainen hiilikuitumonokokkirunko, puolijännitetty keskelle asennettu V10-moottori ja hiilikuituvaihteisto, joka ohjaa takapyöriä."

Mitä tulee siihen, mitä muu Red Bull miehistö tekee Goodwoodissa, Max Verstappen ajaa RB16B: llä, Sergio Perez RB19: llä, Christian Horner RB8: lla, Daniel Ricciardo RB7: llä, David Coulthard RB9: llä, Mark Webber RB6: lla ja Christian Klein RB1: llä.

Tämä on mainos:
Red Bullin hyperauto julkistetaan Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa
Red Bull Racing


Ladataan seuraavaa sisältöä