Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption ylitti 14 miljoonan kappaleen rajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take-Two Interactive paljasti tällä viikolla, että Rockstarin Red Dead Redemption on saavuttanut uuden rajapyykin ehkä pelihistorian menestyneimpänä länkkäriseikkailuna.

Shareholder Outreach August 2015 -dokumentin mukaan Red Dead Redemptionia on nyt myyty kauppoihin yhteensä 14 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Asiakirja huomauttaa, että peli "herätti western-viihteen lajityypin takaisin henkiin" ja sen lisäosat ovat myös olleet "taloudellisia menestyksiä".

Jatko-osaa Red Dead Redemptionille ei ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistettu, mutta huhuja siitä on alkanut pyörimään. Rockstar on aikaisemmin kertonut, että sarjaa aiotaan jatkaa, mutta sen suhteen ei ole vielä tehty tarkkoja suunnitelmia. Sen sijaan ensimmäisen pelin kehitysstudio Rockstar San Diego on tällä hetkellä rekrytoimassa 42 henkilöä paljastamatonta projektia varten. Onko kyseessä Red Dead Redemption 2? Se jää vielä nähtäväksi.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä