Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Red Dead Redemptionia myydään kuin leipää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Länkkäreiden fanit pääsevät viimein huomenna perjantaina pelaamaan Xbox Onella Xbox360-versiota Red Dead Redemption -klassikosta. Peli oli jo ilmestyessään menestys, mutta ilmeisesti läheskään kaikki halukkaat eivät ole villiin länteen päässeet tai haluavat kovasti palata sinne uudestaan.

VG247:n mukaan Red Dead Redemptionin myynnit pomppasivat vuorokaudessa 6000% ja Game of The Year -version myynnit nousivat 2000%. Tarjolla ei ole lukuja Xboxin kauppapaikan digitaalisista myynneistä, mutta oletettavasti sielläkin on data liikkunut ja raha kirstuun kilahtanut.

Tämä jos mikä on hieno osoitus siitä, että Red Dead Redemptionin jatko-osalle olisi tilausta pelaajien keskuudessa.

Red Dead Redemption
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Kaikella on aikansa, sanotaan. Amerikkalainen hallitus on juuri päättänyt, että villin lännen aika on ohi. Nyt etelävaltioidenkin täytyy sivistyä, veroja aletaan periä ja laki ja järjestys ottavat vallan. Mutta vastarinta on tiukkaa - ranchien omistajat suosivat karjavarkaita byrokraattien edessä, eivätkä lännen gansterit suostu antautumaan ilman taistelua.Ladataan seuraavaa sisältöä