Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Red Dead Redemptionin PC-huhut ratsastavat jälleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Red Dead Redemption on yksi niistä peleistä, joita ei ole kovista toiveista huolimatta käännetty PC:lle. Nyt tähän asianlaitaan voi olla tulossa muutos.

Eräs Neogaf-foorumin lukija nimittäin löysi mainintoja pelistä Microsoftin ylläpitämästä tietokannasta, jota käytetään pelien yhteensopivuuden määrittämiseksi Windows-käyttöjärjestelmille.

Kyllähän tietokannoissa piisaa, mutta tähän mainittuun ei pitäisi pystyä lisäämään pelejä ilman kehittäjän tai Microsoftin aloitetta.

Voisiko siis olla, että Rockstarin viime vuonna etsimät grafiikkaohjelmoijat on tarkoitettu tuomaan mm. Red Dead Redemption PC:lle?

Red Dead Redemption
Nyt pois alta, huhumylly tulee!

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä