Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Renfield

Renfield nousee viihdyttäväksi kahden Nikon ansiosta

Verisen vampyyrisen komedian viihdyttäväksi kaksi Nicolasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Nicolas Cagen ura on taas nousussa, ja Renfield on osoitus siitä, miksi kaikki tarvitsevat elämäänsä lisää Nicolas Cagea. Renfield on vampyyrinen komedia, joka alkaa eräänlaisena kaveruuden kuvauksena, mutta muuttuu pian tutkimukseksi läheisriippuvuudesta ja narsismista. Nicolas Cage nähdään kreivi Draculana modernissa maailmassa avustajanaan ajoittain haluton Nicholas Houltin Robert Montague Renfield.

Tarina käsittelee kokonaisuudessaan Renfieldin urakkaa etäännyttää itseään Draculan julmasta ja verenhimoisesta läsnäolosta. Tämä on kuitenkin vaikeaa, sillä Dracula ei hyväksy tottelemattomia palvelijoita. Lopuksi mukaan kiedotaan kokonainen New Orleansin rikollisperhe ja nuori poliisi, joka on päättänyt saattaa kyseisen rikollisperheen oikeuteen. Näin Awkwafinan esittämä Rebecca Quincy ja Lobon perhe yhdistyvät samaan keitokseen. Tästä kaikesta seuraa se, että elokuvana Renfieldillä on vaikeuksia olla tarinansa osalta koossa pysyvä kattaus.

Tarinankerronnan ongelmat eivät kuitenkaan estä Renfieldia olemasta katsottava kokemus. Dialogissa on hulvattomat hetkensä, ja valittu tyyli mahdollistaa runsaasti tilannekomiikkaa. Toiminta ja taistelukohtaukset on vedetty niin näyttävästi överiksi, että nähty jää todellakin mieleen. Elokuvan tähtihetkiä ovat ne kohtaukset, joiden keskiössä ovat Renfield ja Dracula. Niin Hoult kuin Cage loistavat rooleissaan, ja näin luodaan loistavia kohtauksia, vaikka koko muu leffa onkin B-laatua. Jos siis haluaa elokuvan katsella, kannattaa se tehdä kahden Nicolaksen vuoksi.

Tämä on mainos:

On hyvinkin piristävää nähdä käytännössä itsenäinen teos, jolla on mittaa sen 90 minuuttia. Nykyisin monet elokuvat kun ovat osa isompaa ja kalliimpaa sarjaa. Näin ollen Renfieldin kaltaisia pienemmän budjetin teoksia tehdään alati vähemmän. Siksi tällaisien Renfieldin kaltaisten elokuvien soisi menestyvän jatkossakin.

Renfield on mitä loistavin valinta silloin, kun haluaa rentoutua elokuvateatterissa muutaman tunnin ajan. Mukana on hyviä hetkiä, ja mikä tärkeintä, elokuva on hauska. Muuta ei tarvita 90 minuutin pläjäykseltä.

Renfield
Tämä on mainos:
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä