Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil 4 (2004)

Resident Evil 4 Remaken kehitys on ilmeisesti aloitettu alusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom ei ole virallisesti julkistanut peliä Resident Evil 4 Remake, mutta lukuisten huhuilujen perusteella sellainen olisi tulossa. VGC tietää nyt kertoa, että huhuilujen mukaan Resident Evil 4 Remaken kehityksessä oli niin suuria ongelmia, että koko prosessi aloitettiin alusta.

Tietojen mukaan aluksi Capcomin sisäinen studio M-Two hoiti kehitystä, mutta nyt työ on aloitettu uudestaan Capcom Division 1:n johdolla. M-Two-studion perusti Platinum Gamesin toimitusjohtaja Tatsuya Minami.

"However, multiple sources have indicated that, following a key project review late last year, it was decided that M-Two's role on RE4's remake would be significantly reduced. Capcom's Division 1 - the internal team responsible for Resident Evil and Devil May Cry games - has now been brought in to lead the RE4 project, VGC understands."

Capcom ei ehkä ole asiasta julkisesti puhunut sen vuoksi, että se haluaa kuluttajien huomion olevan tiiviisti Resident Evil Villagessa, joka julkaistaan 7. toukokuuta 2021.

Resident Evil 4 (2004)

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom piti viime yönä Suomen aikaa tiedotustilaisuuden Resident Evilistä. Ilmassa oli toiveita Resident Evil 4:n uusitulle versiolle. Toisin kävi, mutta vain osittain....Ladataan seuraavaa sisältöä