Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil: Operation Raccoon City

Resident Evilistä kimpparäiskintä

Capcom julkisti Operation Raccoon Cityn

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom on julkistanut Resident Evil: Operation Raccoon Cityn. Kyseessä on tiimipainotteinen toimintapeli, jota kehittää aiemmin Socom-pelejä tehtaillut Slant Six Games. Pelin tapahtumat sijoittuvat Resident Evil 2:n ja 3:n välille.

Tapahtumaympäristönä on zombiviruksen tärvelemä Raccoon Cityn kaupunki, jonka historiaa pelaajat pääsevät kirjoitamaan uudelleen. Tapahtumat koetaan Umbrella Security Servicesin eliittisotilaan näkökulmasta. Tarkoituksena on peittää Umbrellan zombiviruksen jäljet joko yksin tai neljän pelaajan yhteistyötilassa.

Peiteoperaation onnistuminen vaatii kaikkien selviytyjien ja todisteiden tuhoamista. Kamppailuun sotkeutuu myös Yhdysvaltain liittovaltion erikoisjoukot, jotka yrittävät saada Umbrellan satimeen. Kaiken aikaa kaupungissa liikkuu myös zombeja, minkä sanotaan erottavan Operation Raccoon Cityn muista tiimiräiskinnöistä.

Tarinassa luvataan esiintyvän myös Resident Evil -sarjan tuttuja hahmoja ja tapahtumapaikkoja.

Lisäksi Resident Evil: Operation Raccoon City sisältää joukon kilpailullisia nettipelimuotoja, jotka hyödyntävät Umbrellan, liittovaltion sotilaiden ja zombien välistä vastakkainasettelua.

Operation Raccoon Citystä liikkui huhuja jo viime vuoden puolella, mutta peli on nyt vahvistettu PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle. Julkaisun luvataan tapahtuvan ensi talvena.

Lisää Resident Evil: Operation Raccoon Citystä voi lukea Gamereactorin huhtikuun numerosta.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä