Suomi
Gamereactor
uutiset
Risen 3: Titan Lords

Risen 3:n paranneltu versio sisältää fanien toivomia uudistuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Piranha Bytesin Jenny Pankratz kertoo haastattelussa Risen: 3 Titan Lordsin PS4:lle julkaistun version uudistuksista. Enhanced Edition sisältää muun muassa täysin uusia visuaalisia efektejä. Mukana on myös fanien toivomia uudistuksia, joihin lukeutuu muun muassa uusi ja haastavampi vaikeustaso. Haastattelun aikana Pankratz kertoo myös hyviä uutisia kaikille alkuperäisen PC-version ostaneille. Sen saa nimittäin päivittää ilmaiseksi uuteen versioon.

Hän myös kertoo hieman studion suunnitelmista tulevaisuuden suhteen. Heilä on työn alla uusi roolipeli, mutta se ei ole perinteinen fantasiapeli. Kyseessä on maailmanlopun jälkeiseen aikaan sijoittuva Elex.

Risen 3: Titan Lords - Enhanced Edition nähdään PC:llä ja Playstation 4:llä elokuun 21. päivä. Se sisältää peruspelin lisäksi kaiken siihen myöhemmin julkaistun lisäsisällön. Pankratzin haastattelun näet kokonaisuudessaan oheisesta videosta. Risen 3:n PC-versiosta kirjoitetun arvion voit puolestaan lukea täältä.

HQ
Risen 3: Titan Lords

Aiheeseen liittyviä tekstejä

THQ Nordic osti Piranha Bytesin

THQ Nordic osti Piranha Bytesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

THQ Nordic on ilmoittanut ostaneensa itselleen kehittäjä Piranha Bytesin kaikkineen. Toisin sanoen kaupassa THQ Nordic saa oikeudet pelisarjoihin Gothic, Risen ja Elex....Ladataan seuraavaa sisältöä