Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ristretto 512 on täydellinen ympäristötietoisille maastureille

Sähköpyörässä on erilaisia ympäristöystävällisiä muotoiluelementtejä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet halunnut päästä maastopyöräkohtaukseen, mutta olet pyrkinyt tekemään sen ympäristöystävällisemmällä tavalla, valmistaja Ristretto saattaa olla ratkaisu sinulle.

Tämä 512-nimellä tunnettu täyssähköpyörä sisältää joukon ympäristötietoisia muotoiluelementtejä, mukaan lukien vaihteisto, joka on rakennettu tuottamaan vähemmän melua ja silti potkaisemaan ulos 250 Nm vääntömomenttia. Tämän lisäksi Catalina-akkujärjestelmä on rakennettu varmistamaan runsas lämmöntuotto, ja siinä on jopa tilaa sulakemoduulille ja Apple AirTagille, samalla kun se lupaa edelleen 100 mailin kantaman poljinavustustilassa ja 45 mailin kantaman täydellä kaasulla.

Koska 512 on myös hybridipyörä, siinä on voimansiirto, joka sisältää yhden nopeusketjun, mikä tarkoittaa, että voit palata perusasioihin ja polkea pyörän virran saamiseksi, jos akusta loppuu mehu.

Ristretto on sanonut, että 512 on tällä hetkellä ennakkotilattavissa ja toimitukset on suunniteltu Q4 2023: lle, ja pyörä maksaa joko 3800 dollaria tai 4200 dollaria riippuen siitä, nappaatko A20-version vai hieman tehokkaamman A24-version.

Tämä on mainos:
Ristretto 512 on täydellinen ympäristötietoisille maastureille
Ristretto


Ladataan seuraavaa sisältöä