Suomi
Gamereactor
laitearviot

Roccat Kahn Pro

Kevyet kaanit

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaajille suunnattujen oheislaitteiden valmistaja Roccat ei tällä haavaa ole nimennyt laitteitaan suomalaisittain huvittavalla tavalla (kuten "Roccat Kova Aimo" tai "Roccat Suora") Kahn Pro:n kanssa. Erittäin kevyet peliluurit jättivät hyvän loppuvaikutelman.

Jo pakettia nostaessa Kahn Pro:n erikoisuus alkaa tuntua - normaalin kokoinen loota tuntuu poikkeuksellisen kevyeltä. Vaikutelma vahvistuu entisestään, kun nämä vain 230 grammaa painavat, pääosin kovasta muovista ja metallivahvikkeista valmistetut luurit ottaa käteen. Tämä on varsin yllättävää ottaen huomioon, että kyseessä on niin sanottu Over Ear -mallinen headset, jonka kupit yltävät siis korvalehtien ympäri. Vertailun vuoksi Razerin Man O'Warit painavat noin 330 grammaa ja useimmat langattomat luurit rutkasti enemmän. Ulkoisesti Khan Pro:t ovat siistit, joskin mieleen painumattoman näköiset, mikä saattaa toisaalta miellyttää monia potentiaalisia ostajia.

Ne ovat silti kohtalaisen tukevan oloiset, vaikka pientä sivuttaisliikettä onkin havaittavissa eri elementtejä väännellessä. Päälle ei kuitenkaan kannata istua. Vasemmassa kupissa on vielä erillinen volyyminsäätö pikaisia korjauksia varten. Kahn kiinnittyy niin konsoleihin kuin vaikka kännykkään mukana tulevien adaptereiden kanssa, mutta mikkiä ei saa kokonaan irti, mikä saattaa näyttää reissussa hieman huvittavalta. Pitkissä pelisessioissa pehmeät kupit ja pannan pehmuste pitävät huolen, että luurit pysyvät päässä kevyesti mutta tukevasti. Kesähelteillä materiaalit saattavat hiostaa hieman enemmän kuin näin talven kylmillä testattuna.

Kahden 50-millisen äänielementin ja ylös nostettavan puomimikin - joka samalla mykistää sen - kombo on varsin mukava. Musiikin kohdalla keskiäänet jäävät hieman suttuisiksi ja bassosta puuttuu kovin terä, mutta pelipuolella Kahn Pro suoriutuu monien muiden pelilaitetovereidensa tavoin. Korkeat äänet ovat mukavan skarpit ja raikkaat. Mikin herkkyys on kohtalainen, eikä sen ääniasetuksia tarvitse tuupata suoraan kaakkoon kunnon metakkaa varten. Battlefieldissä huutelut, komentelut ja naurut kuuluvat selkeästi pelin metelin läpi katkeilematta.

Tämä on mainos:

Äärimmäisen kevyet, selkeästi pelikäyttöön suunnitellut Roccat Kahn Pro:t kustantavat noin sata euroa eivätkä ole siihen hintaan yhtään pöllömpi valinta etenkin, jos muut luurit ovat jääneet hyllylle liiallisen painonsa takia. Ne eivät välttämättä sisällä virkasisaruksiensa vänkiä pikku erikoisominaisuuksia, mutta hoitaa valitsemansa tehtävät mallikkaasti.

Roccat Kahn ProRoccat Kahn ProRoccat Kahn ProRoccat Kahn Pro
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Erittäin kevyet, mukavat pitkissä sessioissa
-
Hieman suttuiset keskiäänet, arkisen näköiset, aavistuksen hintavat
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä