Suomi
Gamereactor
uutiset
Rock Band

Rock Band -hinnat julki

Ei peliä soitinten mukana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on paljastanut Rock Bandin euroversion myyntihinnat. Hinnoittelusta paljastuu muun muassa se, että Euroopassa ei tule myyntiin lainkaan pakettia, joka sisältäisi kaikki soittimet ja pelin. Yhdysvalloissa myytävän Special Editionin tilalle tulee erillinen Instrument Edition, joka sisältää rummut, kitaran ja mikrofonin. Soitinpaketin hinta on 169 euroa. Pelaajien tulee lisäksi ostaa erikseen pelkkä peli, jonka hinnaksi on ilmoitettu 69,99 euroa.

Lisäkitarat maksavat 79 euroa ja rumpusetti 89 euroa. Käytännössä hinnoittelu tarkoittaa sitä, että nauttiakseen täydellisestä Rock Band -kokemuksesta pelaajien tulee latoa tiskiin noin 320 euroa.

Yhdysvalloissa Special Editionin myyntihinta on 169 dollaria eli vajaa 110 euroa. Lisäkitarat tulivat myyntiin tällä viikolla 60 dollarin eli noin 39 euron hintaan. Halpa dollari ja hintojen verottomuus toki vääristävät hintoja, mutta eurooppalaisilta rokkareilta vaaditaan silti yli kaksinkertaista sijoitusta.

päivitys: Ilmeisen vahvistettujen tietojen mukaan myös Xbox 360:n Rock Bandin ladattavat lisäkappaleet maksavat eurorokkareille tuplahinnan. Jenkkipelurit saavat lisäbiisejä alkaen 80 MS-pisteellä, Euroopassa kaikkien ladattavien biisien hinta on 160 MS-pistettä. Artisti maksaa.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä