Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Rolls-Royce paljastaa ametistipisaran

Tässä silmiinpistävässä autossa on upotettuja ametistihelmiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet koskaan epäillyt, että Rolls-Royce oli autoteollisuuden ylellisyyden huippu, yrityksen esittelemä uusin auto pyrkii korjaamaan sen. Tämä Amethyst Droptail-nimellä tunnettu auto on tilattu asiakkaalle, ja se on nimetty ja saanut inspiraationsa asiakkaan pojan syntymäkivestä.

Auton takaosassa on viiluinen peräkansi, jota kuvataan suurimmaksi Rolls-Roycen koskaan valmistamaksi puupinnaksi. Tämän lisäksi auton sisä- ja ulkotiloihin on sisällytetty todellisia ametistihelmiä, kun taas auto on maalattu jalokiveä heijastavalla värillä.

Auton erityispiirteistä ei ole mainintaa, mutta tiedämme, että se on rakennettu Droptail-arkkityypille ja että tämä on yksi mallin neljästä ainutlaatuisesta ilmaisusta. Hinnoittelun osalta siihen ei myöskään ole viitattu, mutta kun otetaan huomioon sen erittäin tuottoisa luonne, voimme olettaa, että se on erittäin kallis ajoneuvo.

Rolls-Royce paljastaa ametistipisaran
Rolls-Royce
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä