Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row IV

Saints Row IV ei ollut alunperin kolmannen pelin laajennus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV teki kaksi Saints Row IV -haastattelua E3:ssa, ja olemme pimittäneet tätä toista lähemmäksi pelin julkaisupäivää. Nyt voitte kuitenkin nähdä mitä project manager Robert Gablella on sanottavaa pelin kehityksestä sekä mistä sen presidentillinen teema tuli.

Vaikka presidentin pilkkaaminen on joissakin maailman kolkissa kuten Yhdysvalloissa mahdollisesti arka asia, ei Volition ole ollut tästä kovin huolissaan. Gable pitää Saints Row IV:ää niin ylitselyövänä ettei kukaan sekoita sitä vahingossakaan todelliseen politiikkaan.

Gable selitti myös, ettei Saints Row IV ollut alunperin mikään laajennus, vaan se oli erillinen projekti joka oli kehityksen alla jo ennen kuin Saints Row: The Third julkaistiin. Enter the Dominatrix -laajennuksesta kyllä poimittiin myöhemmin joitakin ominaisuuksia sarjan neljänteen peliin, mutta se oli jo sitä ennen ollut kauan kehittelyssä.

Volitionilla rakastetaan Saints-sarjaa, mutta Gable ei ollut vielä valmis sanomaan millaisia seuraavan sukupolven suunnitelmia kehittäjillä on.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

4
Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä