Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row IV

Saints Row IV:stä miljoonan dollarin ökyversio

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saints Row IV:stä julkaistaan ainutkertainen The Super Dangerous Wad Wad Edition, joka maksaa pyörät miljoona dollaria. Pakettiin ei onneksi kuulu pelkkää pelilevyä, vaan mukana saa esimerkiksi luksuslomailua, avaruusmatkan, panttivankikokemuksen, plastiikkakirurgin vastaanoton ja superautoklubin jäsenyyden.

Paketti on niin ainutkertainen, että siitä on myynnissä vain yksi kappale, mutta toisaalta harvemmalla on miljoonaa takataskussaan pyöriessään pelikaupassa.

Turhuutta vai mahtavuutta, päätä itse.

Saints Row IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

4
Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä