LIVE
HQ
logo hd live | Solium Infernum
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Saints Row

   Saints Row lupailee parannuksia ja päivityksiä

   Mutta onko jo liian myöhäistä?

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Se uusi Saints Row julkaistiin elokuun lopulla, ja Gamereactorin arvion voi lukea täällä. Vastaanotto on ollut jäätävää, eivätkä myynnitkään ole tähdissä kulkeneet. Kritiikkiä on tullut ennen kaikkea bugeista, mutta myös käsikirjoituksesta, henkilöhahmoista ja vanhahtavasta toteutuksesta.

   Kehittäjä Volition on nyt kertonut, että marraskuussa linjoille saapuu päivitys, joka lupaa korjata ja parantaa yli 200 asiaa. Kysymys on yleisestä vakaudesta, haasteista ja kavereiden kanssa pelaamisesta. Tavoitteena on tehdä pelin tekemisestä nykyistä vaihtelevampaa, palkitsevampaa ja jotain muutakin.

   Anteeksipyyntönä luvassa on ilmaista lisäsisältöä. Jo tällä viikolla linjoille saadaan Front to Back, jossa on kosmeettista roinaa niin omalle pelihahmolle kuin ajokeillekin.

   Edelleen Saints Row lupaa päivittyä ja laajentua vuonna 2023. Toki parasta olisi ollut, jos peli olisi saatu kuntoon jo ennen julkaisuaan.

   Saints Row
   HQ

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä