Suomi
Gamereactor
laitearviot

Samsung Galaxy Buds FE tekee nappikuulokkeina työnsä

Samsungin mielestä hyvät korvaan mahtuvat kuulokkeet voivat olla myös halvat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Korviin mahtuvat nappikuulokkeet ovat hyvin suosittuja, mutta samalla myös hinnat ovat nousseet. Samsung Galaxy Buds FE haluaa kuitenkin olla se poikkeus ainakin hinnan suhteen.

HQ

Muotoilu on tehty tyylikkäästi, ja mieleen tulee jo jonkinlainen lääketieteellinen tutkimusväline. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen, ja tuntuma on yllättävän korkealaatuinen. Kokoa voi muuttaa silikonipäillä, ja mukana on muutama eri kokovaihtoehto. Lisäksi mukana on silikoninen reunus itse nappikuuloketta varten, mikäli kontakti ihon ja muovin kanssa tuntuu epämiellyttävältä. Kuulokkeet tuntuvat porautuvan korvaan, mutta minulle se sopii ihan hyvin. Nappikuulokkeet ovat melko leveät, joten jos oma korvakäytävä on kapea, saattaa tuloksena olla ongelmia.

Melunvaimennus on hyvä. Akkua on 30 tunnin ajaksi, mutta ANC:n kanssa 21 tuntia ja ilman kotelon latausta seitsemän tuntia. En päässyt akunkestossa ilmoitettuihin lukemiin, vaan jäin säännönmukaisesti tunnin sen alle musiikkia kuunnellessani. Painoa on 5,6 g, ja IP-sertifiointi puuttuu. Samsungin oma SSC on tuettuna.

Mukana on Bixby, mutta en halunnut sitä käyttää testaamisen jälkeen. Langatonta latausta ei ole, mutta se ei haittaa millään tavalla. Harmillista sen sijaan on, miten paljon säätämistä asetuksille on tehtävä mukana olevassa sovelluksessa. Perustoiminnot ovat olemassa, mutta kaikki on säädettävä itse. En ymmärrä sitäkään, miksi Samsung Wearable tarvitsee pääsyn suurin piirtein kaikkeen tietoon puhelimessani. Tällainen on tarpeetonta. Äänen erottelun resoluutio on riittävä kuulokkeiden hintaluokka huomioiden.

Supermahtavista nappikuulokkeista ei ole kysymys, mutta jos ei halua käyttää runsaasti rahaa kuntosalikuulokkeisiin ja sattuu käyttämään Samsungin puhelinta, on tässä oiva valinta.

Tämä on mainos:
Samsung Galaxy Buds FESamsung Galaxy Buds FE
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä