Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Schafer Brütal Legend DLC:sta

Lisää sekä yksin- että moninpeliin?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brütal Legend tulee luultavasti saamaan ladattavia lisäpaketteja, lupailee omintakeisen toimintaseikkailustrategiapelin isä Tim Schafer GameSpotin haastattelussa.

"Haluamme ehdottomasti tehdä lisää ladattavaa sisältöä sekä yksin- että moninpeliosuuksiin, ja myös joitain virittelypäivityksiä," Schafer toteaa, sen suurempiin yksityiskohtiin kuitenkaan menemättä. "

Shafer totesi myös Brütal Legendin myyntilukujen olleen toistaiseksi melko keskinkertaisia. Mies ei kuitenkaan tapaa tarkistaa tarkempia lukuja ennen kun peli on ollut ulkona jonkin aikaa.

"En katso niitä juttuja heti, tykkään antaa niille aikaa. Mielestäni ihmiset usein katsovat numeroita liian äkkiä, monista tekemistäni peleistä on tullut menestyksiä sitten kun sana on lähtenyt kiertämään ... Katsotaan sitten joulun jälkeen."

Brütal Legend

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä