Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Schafer haukkuu Kotickin pystyyn

Activision-pomo "haitaksi koko alalle"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelisuunnittelija Tim Schafer kurmottaa Activisionin johtajaa Bobby Kotickia kovin sanoin Eurogamerin haastattelussa. Schaferin mielestä Kotick on "täysi mulkku", josta on vain haittaa pelialalle.

"Hänen sitoumuksensa on sijoittajille. Mutta hänen ei tarvitsisi olla niin mulkku siinä hommassa. Luulen, että hän voisi toimia olematta täysi mulkku", Schafer sanoi.

Activision haastoi viime vuonna Schaferin Double Fine Productionsin oikeuteen, kun studio solmi julkaisusopimuksen Brütal Legendistä EA:n kanssa. Activision oli sitä ennen hylännyt rock-seikkailun.

Pelisuunnittelijan mielestä Kotick ei oikeasti välitä peleistä, vaan lypsää rahasampoja kunnes ne kuihtuvat. "En pidä sitä hyvänä tälle alalle", Schafer totesi.

Schafer toivoo, että Kotick vaihtaisi alalle, joka sopisi hänelle paremmin. Esimerkkinä hän mainitsi aseteollisuuden.

Brütal Legend
Tim Schafer on luonut muun muassa Grim Fandangon ja Psychonautsin

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä