Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sebastian Vettel ajaa klassisia Formula 1 -autoja kestävillä polttoaineilla tämän vuoden Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa

Nelinkertainen mestari palaa kuljettajan paikalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Sebastian Vettel ei ole tänä vuonna Formula 1 -auton ratissa, jäätyään eläkkeelle kauden lopussa, nelinkertainen mestari pukeutuu ja vie pari omistamaansa klassista F1 -autoa vuotuiseen Goodwood Festival of Speed tänä vuonna. Mutta Vettel ei vain aja näitä autoja, vaan hän käyttää niitä myös esimerkkinä siitä, mitä ympäristöystävälliset polttoaineet voivat tehdä tällä moottoriurheilun modernilla aikakaudella, koska hän käyttää yksinomaan kestäviä polttoaineita.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, Vettel tuo festivaalille Nigel Mansellin Williams FW14B:n ja Aryton Sennan McLaren MP4/8:n, jotka molemmat käyttävät kestäviä polttoaineita. Ei ole sanaakaan siitä, mitä polttoaineita hän käyttää, mutta niiden pitäisi olla ympäristön kannalta paljon parempia kuin mitä moottoriurheilussa käytetään muualla maailmassa.

"On hienoa palata Goodwoodiin kaikkien näiden vuosien jälkeen. En malta odottaa, että pääsen ratin taakse ikimuistoisimmista autoistani, jotka kulkevat uusiutuvalla polttoaineella viikonlopun aikana, Vettel sanoi. "Olen intohimoinen kilpa-ajaja ja minulle on tärkeää, että nautimme ikonisten kilpa-autojen ajamisesta tänään ja tulevaisuudessa, mutta että teemme sen vastuullisesti."

Tämän vuoden Festival of Speed ajetaan 13.–16. heinäkuuta, ja Vettel esiintyy vain viikonlopun kolikkopeleissä.

Tämä on mainos:
Sebastian Vettel ajaa klassisia Formula 1 -autoja kestävillä polttoaineilla tämän vuoden Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa
Goodwood


Ladataan seuraavaa sisältöä