LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   Sennheiser CX Plus SE True Wireless

   Hyvä ääni, kunhan pysyvät korvissa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Sennheiser CX Plus SE True Wireless

   Perinteikkään Sennheiserin audio-osaamista ei käy kieltäminen. Uusi CX Plus Special Edition ja sen harjattu mattapinta antavat odottaa erinomaista äänenlaatua, ja sen osalta napit eivät petäkään. Käyttökokemus kokonaisuutena jättää sen sijaan toivomisen varaa.

   Aktiivisella melunvaimennuksella varustetut täysin langattomat nappikuulokkeet asentuvat puhelimelle vaivattomasti. Sennheiserin hallintaohjelmisto ekvalisaattoreineen on varsin spartalainen, mutta muuten toimiva. Melunvaimennus itsessään on hyvä, muttei aivan niin päätä räjäyttävän ihmeellinen kuin kuppimallisissa kuulokkeissa. Kuulokkeet tulevat totuttuun tapaan niitä lataavassa kohtalaisen pienikokoisessa muovisessa kotelossa. Materiaalin ansiosta kotelo itse on varsin kevyt, mutta hieman heppoisen tuntuinen. Napit napsahtavat latauspaikoilleen magneetin avulla erittäin miellyttävästi ja tarkasti, eikä niitä tarvitse hienosäätää oikeaan asentoon. Normaali USB-C-piuha lataa sekä kuulokkeet että kotelon kohtalaisen nopeasti.

   Sennheiser CX Plus SE True Wireless
   Tämä on mainos:

   Itse kuulokkeet ovat pienet, hieman turhan paljon ulkonevat mutta hillityllä harjatulla viimeistelyllään laadukkaan näköiset. Niiden lättänässä päässä on hipaisupinta, jolla äänentoistoa voi pysäyttää, käynnistää ja niin edelleen. Kuten kaikissa muissakin vastaavissa ratkaisuissa, tämä aiheuttaa helposti tahattomia painalluksia, kuunnellun materiaalin ohittamista ja niin edelleen. Olisikin toivottavaa, että valmistajat tarjoaisivat hipaisupintojen lisäksi myös perinteisiä, selkeällä painalluspalautteella varustettuja vaihtoehtoja. Ongelmaa korostaa CX Plus SE:n tapauksessa vielä se, että yksikään mukana tulleista muovitulppavaihtoehdoista ei tahtonut pysyä tukevasti korvassa. Tämä on varmasti jokaisen henkilökohtaisesti selvitettävä seikka, mutta koska tarjolla ei ole niin sanottuja "siivekkeellisiä" tulppavaihtoehtoja, napit tipahtivat muutamaan kertaan korvasta. Käytetty muovimateriaali on myös varsin liukas, millä saattaa olla tekemistä asian kanssa.

   Sennheiser CX Plus SE True Wireless

   Kun CX:t pysyvät korvissa, ääni pääsee oikeuksiinsa. Sennheiserin äänimaailma on hyvin tasapainoinen ja bassojen osalta kohtalaisen selkeä ja neutraali. Suurilla äänenvoimakkuuksilla suurempaa säröä ei synny, vaikka erottelu jääkin isoista kuulokkeista jälkeen. Neutraalista äänialasta huolimatta lopputulos ei ole kuitenkaan tylsä tai vailla dynamiikkaa, mikä vaivaa joskus liian varman päälle pelaavia äänilaitteita.

   Matalampi profiili ja tukevammin korvaan istuva tulppien muotoilu nostaisivat Sennheiser CX Plus SE True Wirelessin helposti pykälää korkeammalle, sillä äänenlaatu niissä on ehkä odotetustikin kohdallaan. Hipaisukytkimet ovat näemmä tulleet jäädäkseen, mikä on käytettävyyden kannalta harmillista. Jos nämä napit sopivat korviisi hyvin, ne ovat pitämisen arvoiset.

   Tämä on mainos:
   Sennheiser CX Plus SE True Wireless
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   +
   Hyvä, tasapainoinen ääni, näppärä latauskotelo, asiansa ajava hallintaohjelmisto
   -
   Istuvuus ja tukevuus, hipaisukytkin, ulkoneva profiili
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä