Suomi
Gamereactor
laitearviot

Sennheiser RS 185

Langattomat kuulokkeet hyvällä äänenlaadulla, mutta rajoituksien kera.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

RS 185 ei ole varsinaisesti videopelaamiseen suunniteltu, vaikka se samoihin lukemiin onkin hinnoiteltu. Odotetusti erikoisvalmisteiset hi-fi-kuulokkeet saavat äänen kuulostamaan paremmalta kuin perinteisissä kuulokemikrofoneissa, mutta asialla on myös kääntöpuolensa.

HQ

Sennheiser RS 185 on suunniteltu audiofiileille, jotka haluavat nautiskella täydellisestä langattomuudesta. Mikrofonia siis ei ole, ja akut ovat ladattavissa. Toisaalta käyttömukavuus on jotain aivan muuta kuin mihin videopelaamiseen suunnitelluissa tuotteissa on totuttu. Tavallisten paristojen käyttäminen lisää jonkin verran kuulokkeiden painoa. Kestoa on noin 20 tuntia, ja onneksi paristojen vaihtaminen uusiin on nopeasti tehty. Akkujen lataaminen puolestaan tapahtuu erillisessä telineessä, joskin latausaika on harmillisen pitkä. Sen vuoksi tavallisten paristojen käyttäminen on varteenotettava vaihtoehto. Lataustelakka on niin ikään muovisen ja heppoisen oloinen, vaikka tämän tason tuotteelta olisi lupa odottaa enemmänkin.

Sennheiser RS 185



Käytössä RS 185 toimii hyvin. Painoa on 310 grammaa, ja käyttö on helppoa. Olisi tietysti mukava tuunata erilaisia äänikanavia, mutta videopelaajilla harvemmin on moiselle tarvetta muutenkaan. Äänenvoimakkuutta voi säätää kolmella eri tavalla. Kuulokkeissa on tähän suurikokoiset napit, lataustelineessä on pyörivä rulla tai sitten tason voi antaa säätyä automaattisesti. Viimeksi mainittu ei ole kauhean hyvä käytännössä, sillä samalla se muuttaa äänen laatua. Pisteet kuitenkin ideasta. Kuppien materiaali vaikuttaa hiostavalta, joka ei talven kylmyydessä ollut ongelma. Kuuma kesä saattaa kuitenkin muuttaa tilannetta.

Sennheiser RS 185


Tämä on mainos:

Äänenlaatu on erittäin hyvä, ja juuri sellaista videopelaajat toki ansaitsevat (mutta harvemmin saavat). Sennheiserin luurit on ilmeisesti suunniteltu ensisijaisesti television katseluun, ja audiofiilit huomaavat kyllä eron. On vielä kerran syytä painottaa sitä, ettei mikrofonia kavereiden kanssa chattailuun ole lainkaan. Äänenlaatu ja akun kesto ovat kuitenkin kohdillaan.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä