Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 3

Seuraavaan ME3-lisäriin satsataan

Joko olisi laatutarinaa tiedossa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware näyttäisi valmistelevan jotain suurta Mass Effect 3:n seuraavaan ja mahdollisesti viimeiseen lisäosaan. Studio on
paljastanut, että lisäosan käsikirjoitukseen osallistuu kirjoittajien koko kööri - kaikkiaan kahdeksan henkeä - mukaan lukien pääkäsikirjoittaja Mac Walters.

Lisäksi Mass Effect -säveltäjä Sam Hulick palaa pitkästä aikaa nuottivihkonsa ääreen ja Jokerin ääninäyttelijän Seth Greenin osallistuminen on myös vahvistettu.

Seuraavaa lisäosaa ei ole vielä julkistettu, mutta puheet vähän reilummasta panostuksesta lienevät hunajaa fanien korville. Viime viikolla peliin julkaistu Omega-lisäosa sai kylmän vastaanoton.

Huomionarvoista on se, että siinä missä Omegan kehityksestä vastasi kakkostiimi Bioware Montreal (jolle on sysätty myös Mass Effect 4:n kehitysvastuu), uutta lisäosaa työstää Mass Effect -trilogian luonut Edmontonin-studio.

Mass Effect 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Microsoftin yksinoikeuspelinä aloittanut Mass Effect on levinnyt EA:n omistuksen myötä useille alustoille. Nyt myös uudella Wii U:lla on "Massaa".

1
Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Mass Effect -sarjasta tutusta Garruksesta julkaistaan ensi vuoden alussa hieman harvinaisessa skaalassa oleva uusi patsas, joka on täydet 21 tuumaa korkea.

3
Suosituimmat Shepardit ovat...

Suosituimmat Shepardit ovat...

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

John tai Jane ovat komentaja Shepardin eri sukupuolien perusnimet, mutta kaikillehan ne eivät käy. Nyt Bioware on selvittänyt Shepardin suosikkinimet.

3
Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikka peleihin liittyvien asusteiden valikoimat ovatkin viime vuosina monipuolistuneet, on klassikkomalli edelleen XXL-kokoinen t-paita. Nyt australialainen Black Milk tarjoaa kuitenkin ihan jotain muuta.Ladataan seuraavaa sisältöä