Suomi
Gamereactor
uutiset
Shattered Horizon

Shattered Horizonin kehitys jatkuu

Korjauksia ja ehkä myös lisäosia tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Futuremark ei ole jäänyt katselemaan Shattered Horizonin kassavirtaa, vaikka avaruusräiskinnän julkaisusta on kulunut jo yli puoli vuotta ja pari laajennustakin on ehtinyt putkahtaa. Suomalaisstudio jatkaa sitkeästi debyyttipelinsä hiomista entistä ehommaksi - eikä uusia lisäosiakaan suljeta suunnitelmista.

"Meillä on edelleen joitakin suorituskykyongelmia ja bugeja korjattavana, mutta paiskimme töitä niiden parissa niin tehokkaasti kuin voimme", studion edustaja James Gallagher kertoi Gamereactorille.

Peliin julkaistiin pari viikkoa sitten Firepower-lisäosa, joka toi astronauttien käyttöön joukon tuoreita tussareita ilman lisämaksua. Gallagherin mukaan päivitys ei jäänyt pelaajakunnalta huomaamatta.

"Vastaanotto on ollut aika hyvä ja myyntimme viime viikon aikana oli paljon parempi kuin odotimme."

Pienten korjausten lisäksi peliin saatetaan julkaista lisää vastaavia päivityksiä. Ideoita ei ainakaan puutu.

"Monet meistä eivät ole koskaan tyytyväisiä. Meillä on edelleen pitkä lista juttuja, jotka haluaisimme lisätä peliin, ja lisäksi pelaajayhteisömme on ollut kärkäs ehdottomaan omia ideoitaan", Gallagher sanoi.

"On aika todennäköistä, että jatkamme päivitysten tekemistä, ja kuten aiemmat päivityksemme, nämä lisäykset ovat ilmaisia pelin pelaajille."

Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shattered Horizon - MoonriseScore

Shattered Horizon - Moonrise

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ilmaisen Moonrise-laajennuksen myötä Shattered Horizonin kenttävalikoimasta löytyy viimein riittävästi vaihtelua.

1
Shattered HorizonScore

Shattered Horizon

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Poikkeuksellinen tapahtumaympäristö tarjoaa paljon uusia haasteita, jotka tekevät pelistä varteenotettavan vaihtoehdon loputtomiin jatko-osiin kypsyneille räiskintäveteraaneille.Ladataan seuraavaa sisältöä