Suomi
Gamereactor
uutiset
FTL: Faster Than Light

Siirrä FTL-tallennuksesi PC:ltä iPadille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos satut pelaamaan niin pitkiä FTL: Faster Than Light -pelejä, että haluaisit jatkaa PC:llä tai Macilla aloitettua peliä iPadilla, on se nyt mahdollista pienellä kikkailulla. Mukana siirtyvät toki myös avatut alukset.

Stack Exchange on selvittänyt prosessin, jolla homma onnistuu. Pelaajan tarvitsee tosin ladata sitä varten tiedostonsiirto-ohjelma (iFunBox Windowsille ja iExplorer Macille). Näiden avulla korvataan prof.sav (tai ae_prof.sav päivitetystä versiosta) iPadilta.

Alkuperäinen tiedosto pitää ensin poistaa, ja pelin pitää tietenkin olla poissa päältä tämän operaation aikana. Jos profiileja on useita, voi prosessi vaatia pientä lisäkikkailua.

Protip: Varmuuskopiot ovat kiva asia.

FTL: Faster Than Light

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
FTL: Faster Than LightScore

FTL: Faster Than Light

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Se mikä ei tapa vahvistaa, paitsi FTL:ssä, jossa se jättää aluksesi vuotamaan happea samalla kun tulipalo tuhoaa konehuoneesi ja toiveesi kotiinpääsystä.

0
Siirrä FTL-tallennuksesi PC:ltä iPadille

Siirrä FTL-tallennuksesi PC:ltä iPadille

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos satut pelaamaan niin pitkiä FTL: Faster Than Light -pelejä, että haluaisit jatkaa PC:llä tai Macilla aloitettua peliä iPadilla, on se nyt mahdollista pienellä kikkailulla.Ladataan seuraavaa sisältöä