Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Silent Hill -elokuvan jatko-osan kuvaukset alkavat huhtikuussa

Vuoden 2006 leffa saa jatkoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2006 oli melkoinen, sillä tuolloin maailmalle saatiin elokuvaversio Silent Hillistä. Arviot eivät olleet mairittelevia, mutta nyt on lopultakin aika palata astialle elokuvalla Return to Silent Hill. Alkuperäisen ohjannut Christophe Gans on taas puikoissa, ja elokuvan pohjalla on peli Silent Hill 2.

Kuvaukset alkavat huhtikuussa, ja mukana ovat Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) ja Jeremy Irvine (War Horse). Projektiaan hehkutti ohjaaja itse.

"Return to Silent Hill is a mythological love story about someone so deeply in love, they're willing to go to hell to save someone. I'm delighted to have the wonderful talents of both Jeremy Irvine and Hannah Emily Anderson take us on this journey into a psychological horror world that I hope will both satisfy and surprise fans of Silent Hill."

Silent Hill -elokuvan jatko-osan kuvaukset alkavat huhtikuussa

Kiitokset, GamespotLadataan seuraavaa sisältöä