Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

SimCity on myynyt yli kaksi miljoonaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA pitää maaliskuussa julkaistua SimCityä menestyksekkäänä huolimatta vakavista alkukankeuksista, jotka verottivat pelin arvosanoja. Myyntiä ongelmat eivät tappaneet, ja siitä EA on kiitollinen uskollisille faneille.

"Olemme myyneet yli kaksi miljoonaa kappaletta, ja peliin kirjautuvien ja sitä pelaavien määrä on vakaa. SimCity on menestys", yhtiön julkaisupomo Frank Gibeau toteaa Venturebeatin haastattelussa.

"Kysynnän aliarviointi ensimmäisenä kuukautena oli joka tapauksessa paha moka. Toivomme, että peli ja palvelu täyttävät nyttemmin fanien korkeat vaatimukset."

Ongelmat liittyivät alkuunsa nettipakkoon, joka ruuhkautti palvelimet ja esti pelaajia pelaamasta. Sittemmin pelistä on paljastunut myös bugeja, joita on paikkailtu päivityksillä - aiheuttaen joskus uusia bugeja.

Tällä hetkellä peli on jo versiossa 5.0 ja 6.0 on kehitteillä.

SimCity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.Ladataan seuraavaa sisältöä