Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate 2

Skate 2 -demo tällä viikolla

Skeittaile New San Vanelonassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n Black Box -studio on ilmoittanut, että Skate 2:n demo ilmestyy 8. tammikuuta. Todennäköisesti päivä koskee sekä Xbox Liveä että PSN Storea, joka perinteisesti on päivittynyt juuri torstaisin.
Demossa on aikaraja, mutta tuottaja Scott Blackwoodin mukaan lisäaikaa voi saada tyylikkäällä skeittailulla. Demossa on myös supistettu skeittarinluontitoiminto, joten laudalla pääsee rullaamaan haluamansa näköisellä jäbällä tai mimmillä. Skate 2 julkaistaan 22. tammikuuta. Gamereactorin arvio putkahtanee ulos piakkoin.

Skate 2
Skate 2
Skate 2
Skate 2
Skate 2
Skate 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Skate 2Score

Skate 2

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Skeittipelin jatko-osa parantaa edeltäjäänsä lähes kaikin tavoin, mutta keskeneräisyyden tuntu jättää ikävän maun suuhun.

Muistojen maailmassa Skate 2

Muistojen maailmassa Skate 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 2 julkaistiin tasan 10 vuotta sitten. Gamereactorin avustaja Tero Kerttulalle tapahtuma oli merkittävä, ja hän kertoo nyt kaikille, miksi. Lue artikkeli täältä. ...

GRTV: Skate 2 -videoarvio

GRTV: Skate 2 -videoarvio

UUTINEN. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

New San Vanelona kutsuu virtuaaliskeittareita luokseen, mutta mikä on lopullinen tuomio Skate 2:n laadusta? Gamereactorin videoarvio paljastaa kaikkien maiden arvosanat!Ladataan seuraavaa sisältöä