Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate 2

Skate 2 Filmer Pack saatavilla

Videointiin panostava lisäsisältö julkaistiin tänään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on juuri julkaissut lisäpaketti Filmer Packin skeittailua upeasti mallintavaan Skate 2:een. 600 MS-pisteen eli noin kahdeksan euron hinta saattaa tuntua kovalta, mutta paketin sisältö vaikuttaa kohtuullisen mielenkiintoiselta.

Kuten nimestä voi päätellä, Filmer Pack kasvattaa pelissä kuvattavien videoiden pituutta. Lyhyiden pätkien sijasta pelaajat voivat tallentaa viisi minuuttia yhteen soittoon. Videoiden kuvaamisen työkaluja on paranneltu, ja niihin saa jopa vesileimat varmentamaan kuka videon on todellisuudessa tehnyt. Pakettiin kuuluu tietysti myös hiukan lisää skeittarireleitä.

Skate 2
Skate 2
Skate 2
Skate 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Skate 2Score

Skate 2

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Skeittipelin jatko-osa parantaa edeltäjäänsä lähes kaikin tavoin, mutta keskeneräisyyden tuntu jättää ikävän maun suuhun.

Muistojen maailmassa Skate 2

Muistojen maailmassa Skate 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 2 julkaistiin tasan 10 vuotta sitten. Gamereactorin avustaja Tero Kerttulalle tapahtuma oli merkittävä, ja hän kertoo nyt kaikille, miksi. Lue artikkeli täältä. ...

GRTV: Skate 2 -videoarvio

GRTV: Skate 2 -videoarvio

UUTINEN. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

New San Vanelona kutsuu virtuaaliskeittareita luokseen, mutta mikä on lopullinen tuomio Skate 2:n laadusta? Gamereactorin videoarvio paljastaa kaikkien maiden arvosanat!Ladataan seuraavaa sisältöä