Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate

Skate 4 sai "edelleen työn alla" -trailerin

Myös rekisteröinti suljettuun pelitestiin on auennut.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun olemme saaneet Skate 4 -päivityksen, mutta asia on muuttunut, kun kehittäjä Full Circle ja julkaisija Electronic Arts ovat julkaisseet uuden trailerin. Se esittelee pelin kulkua ja on nimetty tavalla, joka vahvistaa faneille kehityksen etenevän.

Traileri tunnetaan nimellä Still Working On It, "edelleen työn alla", ja se antaa meille katsauksen "pre-pre-alpha" -vaiheessa olevaan peliin. Videon alussa oleva varoitusteksti kertoo pelin näyttävän erilaiselta kuin mitä lopullinen versio tulee olemaan. Katso video alta.

HQ

Electronic Arts on myös paljastanut, että pelaajat voivat ilmoittautua pelitestiin pelin tulevaa suljettua testivaihetta varten. Tätä valvotaan melko voimakkaasti, sillä pelaajat eivät pääse kaappaamaan peliä tai muuta vastaavaa, mutta jos kaikesta huolimatta haluat tutustua peliin ja antaa palautetta, saatat pystyä tekemään sen rekisteröitymällä <a href= "https://ea.arcsivr.com/Portal/ea-cte/default" target="_blank">täällä</a>.

Skate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Skate 4 tulossa myös PC:lle

Skate 4 tulossa myös PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 4 on tulossa konsoleille, eikä sarjaa ole koskaan julkaistu PC:lle. Tämä asiantila muuttuu tulevaisuudessa. Twitterissä on paljastunut, että Skate 4 on tulossa...Ladataan seuraavaa sisältöä