Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet

Snake hyökkää Little Big Planetiin

Aseita, hahmoja, kenttiä ja trophyja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Metal Gear -sarjan fanit saavat aimo annoksen pikkukivaa Little Big Planetiin, kun jopa kaksi Metal Gear Solid -aiheista lisäsisältöpakettia tulee ladattavaksi. Ensimmäinen paketti sisältää neljä säkkipojun asua: Snake, Raiden, Meryl ja Screaming Mantis. Asut maksavat 1,95 euroa kappale tai 5,95 euroa koko paketista.

Tämän lisäksi ladattavaksi saapuu myös Metal Gear Solid Level Pack, joka sisältää viidennen säkkipojuasun (Gurlokovich-sotilas) sekä Metal Gear Solid -aiheisia tasoja, tarroja ja esineitä. Kaiken kruunaa The Paintinator -ase, jolla voi ammuskella vihollisia. Vihollisaivoja pystyy nyt ampumaan etäältä, ja pakettiin sisältyy jopa erillinen kytkin, joka mittaa, minkä verran värikuulia siihen on ammuttu. Määritetyn määrän täyttyessä vihollinen tuhoutuu. Level Packin hinta on 5,95 euroa.

Paketin mukana tulee myös tusina uusia trophyja. Mikäli ostopäätös mietityttää, voi Metal Gear -tasoja kokeilla ilmaiseksi paketin jo ostaneen kaverin kanssa. Lisäsisältöpaketin esineitä ei voi kuitenkaan tallentaa omaan profiiliinsa, ellei ole ladannut pakettia. Metal Gear -esineiden avulla luotuja käyttäjien tekemiä tasoja voi pelata verkossa vapaasti.

Lisäsisältö tulee ladattavaksi jouluaattona.

Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Media Moleculen tasohyppelypeli valloittaa konstailemattomalla asenteellaan ja täydellisellä luomisen vapaudellaan. Pelaajasta tehdään tasosuunnittelija tai jopa pelinkehittäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä