Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Lost World

Sonic Lost Worldin kehittäjät ottivat riskin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor haastatteli E3:ssa tuottaja Takashi Iizukaa sinisen siilin paluusta Sonic Lost Worldissa.

Vaikka Iizukan mielestä vertaus onkin yllättävä, muistuttavat pelin maisemat kovasti Super Mario Galaxystä - leijuvia saaria pyörivällä planeetalla jonka ympäri voi vaikka juosta.

Itseasiassa Sonic Lost World muistuttaa joillakin tavoin vielä enemmän roskikseen päätynyttä Sonic X-Tremeä. Pelin piti ilmestyä Mega Driven Sonic & Knucklesin ja Dreamcastin Sonic Adventuren välissä, ja siinä oltaisiin hyödynnetty kalansilmälinssiä ja putkimaisia kenttiä.

Iizuka ei kuitenkaan taaskaan nähnyt yhtäläisyyttä pelien välillä, vaan korosti sitä kuinka Sonic Lost Worldissa kaikki on uutta, ja kuinka se on suuri riski kehittäjilleen.

Riski tai ei, ainakin ohjausta on uudistettu mukavalla tavalla. Sonic ei lähde enää rynnimään vain analogitattia puskemalla, vaan nyt tätä varten täytyy myös pitää yhtä nappia pohjassa. Tämä tarjoaa siilin seikkailuihin uudenlaista varmaotteisuutta.

HQ
Sonic Lost World
Sonic Lost WorldSonic Lost WorldSonic Lost World
Sonic Lost WorldSonic Lost World
Sonic Lost World
Sonic Lost WorldSonic Lost World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sonic Lost WorldScore

Sonic Lost World

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Sonic jaksaa yrittää sitkeästi vastoinkäymisistä huolimatta. Kadonneen maailman myötä siilissä on vihdoin mukana ripaus vanhojen aikojen magiaa.

0
Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nintendo esitteli hieman Sonic Lost Worldiä tuoreessa Nintendo Direct -lähetyksessään. Voisiko luvassa olla viimeinkin hyvä ja hauska Sonic-peli? Sormet ristiin vaan.Ladataan seuraavaa sisältöä