Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Sonyn mukaan puolet Playstation 4:llä pelanneista ei ole päivittänyt itseään Playstation 5:lle

Kasvu on silti edelleen mahdollista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Menneiden kahden vuosineljänneksen osalta Playstation 5 -konsolin myynnit ovat olleet hienoisessa laskussa. Toisin sanoen myynnit ovat edelleen oikein hyvät, joskaan eivät yhtä hyvät kuin aiemmin. Sony on muistuttanut sijoittajiaan siitä, että vielä on paljon PS4-pelaajia, jotka voisivat päivittää rautansa PS5-aikaan.

Sonyn mukaan siirtymä nykyiselle PS5-laitepolvelle on ollut hidas. Tämän ovat sanoneet myös analyytikot Stephen Totilo ja Daniel Ahmad. Playstation Networkin lukemiin perustuen on nimittäin niin, että peräti puolet PS4-pelaajista ei ole vielä päivittänyt laitettaan PS5-aikaan.

Konsolimarkkina ei enää ole hetkeen kasvanut, joten Sony toki toivoo, että se toinenkin puolikas hankkisi itselleen PS5-masiinan sen wanhan ja uskollisen PS4:n tilalle.

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä