Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Homem-Aranha: Sem Volta a Casa

Spider-Man: No Way Home

Peter Parkerilla on vaikeaa elokuvassa, joka kumartaa poikkeuksellisen paljon fanien suuntaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Spider-Man: No Way Home on mahdollisesti se odotetuin Marvelin elokuva sitten Avengers: Endgamen. Tämä johtunee niistä lukuisista huhuista ja muista porinoista, joita elokuvan ympärillä on pyörinyt.

No Way Home jatkuu siitä, mihin Far From Home lopetti. Tällöin Mysterio ja Jonah Jameson paljastivat julkisesti, että Peter Parker on Spider-Man. Tämä tietenkin kääntää teinin elämän ylösalaisin. Lopulta on etsittävä Doctor Strangen apua, mutta taika menee pieleen. Näin lukuisia pahiksia muista ulottuvuuksista pääsee valloilleen.

No Way Home on ehta Spider-Man-tarina, eikä varmaan yksikään aiempi ole onnistunut yhtä hyvin matkimaan sarjakuvia. Doctor Strange on toki mukana, mutta muuten leffa keskittyy ennen kaikkea Peter Parkerin maailmaan. Elokuva onkin melkein alusta loppuun fanien suuntaan kumartava.

Homem-Aranha: Sem Volta a Casa

Toisin sanoen Spider-Manin satunnaisemmat fanit eivät välttämättä saa kaikkea irti näkemästään. Keskivaiheilla elokuva on hidas ja suorastaan tylsä, joskin alku ja loppu pärjäävät paremmin. Peter Parkerilla on edessään vaikeat ajat, mutta samalla hahmo myös kasvaa ja kehittyy enemmän kuin koskaan aiemmin.

Tämä on mainos:

Näyttelijävalinnat ovat onnistuneita, ja väkeä on paljon. Paluun tekevät toki Benedict Cumberbatch Doctor Strangena ja Zendaya Mary Jane Watsonina, ja mukana ovat myös Alfred Molina, Jamie Foxx ja Willem Dafoe. Illan tähti on silti tietysti Tom Holland itse, joka osoittaa jälleen kerran olleensa se oikea valinta Spider-Manin rooliin.

Jos siis on Spider-Manin tai Marvelin elokuvien fani, kannattaa mennä elokuvateatteriin katsomaan. Lopputekstien jälkeen on luvassa vielä kaksi lisäkohtausta.

HQ
Homem-Aranha: Sem Volta a CasaHomem-Aranha: Sem Volta a CasaHomem-Aranha: Sem Volta a Casa
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä