Suomi
Gamereactor
uutiset
Splinter Cell

Splinter Cell -elokuva sai nostetta

Mukana nyt maineikas tuottaja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Variety kertoo Splinter Cell -elokuvaprojektin saaneen uutta nostetta, koska siihen on nyt kiinnitetty mukaan New Regency -tuotantoyhtiö. Jos firma ei äkkiseltään kuulosta tutulta, voi sen logon löytää sellaisista elokuvista kuin Fight Club, L.A. Confidential, Once Upon a Time in America ja Brazil. Sopimukseen kuuluu, että Ubisoft tekee yhtiön kanssa läheistä yhteistyötä.

New Regencyn mukaantulo ei ole varsinaisesti yllätys, sillä sama firma on mukana myös Ubisoftin Assassin's Creed -leffaprojektissa, jonka pääosassa nähdään Michael Fassbender. Splinter Cellissä Sam Fisherin saappaisiin astuu puolestaan Tom Hardy.

Pelileffat ovat useimmissa tapauksissa melko synkkää katsottavaa, mutta Ubisoftin yhteistyö näinkin nimekkäiden tuottajien ja näyttelijöiden kanssa povaa hyvää molemmille projekteille.

Splinter Cell

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Nappaa ilmainen Splinter Cell PC:lle

Nappaa ilmainen Splinter Cell PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ubisoft paljasti E3-tilaisuudessa jakavansa ilmaiseksi seitsemän PC-peliä osana 30-vuotistaipaleensa juhlintaa. Matsku tulee jakeluun peli per kuukausi -periaatteella...Ladataan seuraavaa sisältöä