Suomi
Gamereactor
uutiset
Dungeon Siege III

Square julkisti Dungeon Siege 3:n

Roolipelisarja debytoi tehokonsoleilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enixin julkaistanut kehittävänsä jatkoa Dungeon Siege -roolipelisarjalle yhdessä Obisidian Entertainmentin kanssa. Kehitystä valvoo sarjan luonut Gas Powered Games.

Dungeon Siege 3 on sarjan ensimmäinen osa, joka on suunnitteilla myös tehokonsoleille. PC:n ohella peli julkaistaan Xbox 360:lle ja PS3:lle, mutta julkaisuaikaa ei vielä kerrottu.

Obsidian Entertainmentin tarkoituksena on jalostaa toimintapainotteista roolipelikokemusta hylkäämättä sarjan ominaispiirteitä. Peliin luvataan muun muassa täysin uutta yhteistyömoninpeliä.

Peli sijoittuu Ehbin kuningaskuntaan, joka on ajautunut sekasortoon. Pelaajan tehtävänä on jälleenrakentaa maata ennen suojellut 10. legioona ja estää Ehbin luisuminen synkkyyteen.

Eteenpäin poljetaan miekkojen ja magian voimalla, mutta myös matkan aikana tehtävillä valinnoilla on konkreettisia vaikutuksia tarinan lopputulokseen.

Dungeon Siege III
Dungeon Siege III
Dungeon Siege III
Dungeon Siege III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dungeon Siege IIIScore

Dungeon Siege III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Tyrmään hyökkäävät nyt vuoronumerolla kolme varustetut toimintaroolipelin ystävät. Tarkastimme kuinka sarjan kolmas pärjää nykypäivän kovassa kilpailussa.

Dungeon Siege III

Dungeon Siege III

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Square Enix on hankkinut Dungeon Siegen oikeudet ja yrittää Obsidianin avustuksella kääntää toimintaroolipelisarjan suunnan.Ladataan seuraavaa sisältöä