Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefrontin viimeinen lisäri ja VR-minipeli päivättiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars Battlefrontin lisärit ovat tulossa loppusuoralle. Näillä näkymin viimeinen DLC nimeltään Rogue One: Scarif saapuu ladattavaksi Season Passin hankkineille 6. joulukuuta ja erikseen ostettavana viikkoa myöhemmin. Paketti sisältää kaksi uutta sankarihahmoa tulevasta Rogue One -elokuvasta (Jyn Erso ja Orson Krennic) sekä neljä uutta kenttää.

Lisärin lisäksi Playstation VR:n omistajat pääsevät pelaamaan uutta laitteelle suunniteltua minipeliä Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission saapuu sekin Suomen itsenäisyyspäivänä, ja mikä parasta ilmaiseksi.

Jos puolestaan haluat kartuttaa kokemustasoja nopeasti, niin se onnistuu hyvin tänä viikonloppuna. Star Wars Battlefrontissa on nimittäin synttärikampanja menossa, jossa tyrkyllä on nelinkertaiset XP:t nettiriennoissa 20. marraskuuta asti.

Star Wars Battlefront

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Prinsessa Leian eli Carrie Fisherin kuolemaa on muisteltu pitkin pelimaailmaa muun muassa Star Wars: The Old Republicissa. Nyt kasvava joukko ihmisiä haluaa DICElta...Ladataan seuraavaa sisältöä