Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft II: Legacy of the Void

StarCraft II: Legacy of the Voidin julkaisupäivä ja keräilyversiot paljastettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on viimeinkin paljastanut julkaisupäivän Starcraft II:n odotetulle jatko/lisä-osalle Legacy of the Voidille. Julkistaminen tapahtui eilen järjestetyssä livestriimissä. Itsenäinen lisuri julkaistaan 10. marraskuuta ja se päättää lopultakin Starcraft 2:n tarinan. Pääosassa on Protoss-rotu. Blizzard juhlisti uutista näyttävällä trailerilla, jonka voit nähdä alta.

Starcraft II: Legacy of the Void julkaistaan kolmena erillisenä versiona. Perusversiossa ei tule mukana mitään ekstraa ja sen hinnaksi kerrottiin 40 dollaria. Digitaalinen deluxe-versio kustantaa 60 taalaa, mutta se sisältää päivitettävän version peruspelistä. Mielenkiintoisesti se avaa sisältöä muihin Blizzardin peleihin. Esimerkiksi World of Warcraftin pelaajat saavat uuden lemmikin ja Heroes of the Stormiin on luvassa nopea ratsu. Keräilijöille tarkoitettu Collector's edition on 80 dollarin arvoinen ja se sisältää kaikkien digitaalisten bonuksien lisäksi kenttäoppaan, dvd:n ja soundtrackin cd-levyllä.

HQ
Starcraft II: Legacy of the Void

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Starcraft II: Legacy of the VoidScore

Starcraft II: Legacy of the Void

ARVIO. Kirjoittaja Adrian Berg

Mittaamattoman ajan pakoiltuaan Protoss palaa takaisin kotiplaneetalleen vallatakseen sen ja perintönsä takaisin. Tästä saa alkunsa Starcraft II:n trilogian päätös ja huipentuma.Ladataan seuraavaa sisältöä