Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft

Starcraft: Remastered julkaistaan elokuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Odotettu Starcraft: Remastered julkaistaan PC:lle 14. elokuuta. Kyseessä on tietenkin uusiksi tehty versio Blizzardin klassisesta tieteisreaaliaikastrategianaksuttelusta. Tulossa on toki 4K-resoluutiota, parannettua äänimaailmaa, seuranhakua verkossa ja tulostauluja.

Starcraft: Remastered on yhteensopiva alkuperäisen Starcraftin kanssa. Toisin sanoen päivitetyn version ostaneet voivat pelata niiden kanssa, joilla on jo Starcraft ja Starcraft: Brood War.

Starcraft: Remastered julkaistaan Windows ja Mac-PC-koneille 15 dollarin huokeaan hintaan, joka yleensä kääntyy 15 euroksi Euroopassa.

HQ
Starcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Starcraft: Remastered on julkaistu

Starcraft: Remastered on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maaliskuussa kerrottiin Starcraft: Remasteredin olevan tulossa elokuussa, ja nyt se sitten on tapahtunut. Kyseessä on remasteroitu versio alkuperäisestä...Ladataan seuraavaa sisältöä