Suomi
Gamereactor
uutiset
Steamworld Heist

SteamWorld Heistin eka lisuri linjoille jo huomenna!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

SteamWorld Heist oli yksi viime vuoden parhaista käsikonsoleille julkaistuista peleistä, ja nyt tähän mainioon strategiapeliin on luvassa uutta sisältöä. Eikä sitä tarvitse edes odottaa kauan, sillä ensimmäiseen lisäosaan pääsee käsiksi jo 28. huhtikuuta eli huomenna. Hinnaksi ilmoitettiin 4,99 euroa.

Alla olevasta trailerista näet uuden lisäosan esittelyn. Avaruusaluksen miehistö saa vahvistuksen uudesta jäsenestä, joka on nimeltään Fen. Virallisen tiedotteen mukaan Fen tuo mukanaan täysin uusia juonitehtäviä, aseita, ennennäkemättömän pomovihollisen sekä tietenkin tusinoittain uusia pähineitä.

Lisäosan nimi on The Outsider ja sen rinnalla julkaistaan iso ilmainen päivitys peruspeliin. Mukana on uusia kielivaihtoehtoja, tosin suomeksi peliä ei sentään ole käännetty. Image & Formin toimitusjohtaja Brjann Sigurgeirsson totesi, että he ovat kuunnelleet pelaajien palautetta ja lisänneet peliin toivottuja ominaisuuksia. Niinpä esimerkiksi tavaraa voi kantaa mukanaan nyt entistä enemmän, eikä sen laajentaminen kuluta enää niin paljon vesivarantoja.

Alta näet SteamWorld Heist: The Outsiderin trailerin ja ensimmäiset ruutukaappaukset.

HQ
Steamworld HeistSteamworld Heist
Steamworld Heist

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä