Suomi
Gamereactor
uutiset
Steelrising

Steelrisingin Cagliostro's Secrets DLC saapuu marraskuussa

Se tuo uuden tason, tehtävän, pomon, aseita ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nacon ja Spiders on kertonut päivämäärän, jolloin Steelrising-pelaajat voivat odottaa pääsevänsä käyttämään toimintaroolipelin ensimmäistä DLC:tä. Lehdistötiedotteessa kerrotaan, että Cagliostron salaisuuksina tunnettu julkaisun jälkeinen sisältö on pelattavissa 10. marraskuuta 2022 alkaen, ja se tarjoaa joukon uusia sisältölisäyksiä.

Tarkemmin sanottuna meille luvataan täysin uusi taso, uusi tarinalinja, uusi pomo, viisi uutta asetta, kokoelma uusia vihollisia sekä joitain muunnelmia olemassa olevista aseista. Lisäksi luvataan kaksi uutta hahmoa ja muutama sivutehtävä, jotka vievät sinut jopa takaisin peruspelin paikkoihin.

Cagliostron salaisuuksien takana olevaa tarinaa on myös käsitelty lyhyesti, ja lehdistötiedotteessa lukee näin: "Tässä uudessa tehtävässä johdatat itsesi mukaansatempaavaan tarinaan, jossa on mukana kuninkaan agentti, Comte de Cagliostro. Kukaan ei palaa vahingoittumattomana tutkittuaan Hôpital Saint Louisia - uutta aluetta, jonka salaisuudet Louis XVI on kätkenyt."

Tiedotteessa jatketaan: "Tällä synkällä seikkailulla, jossa sinun täytyy voittaa Cagliostron Mesmerin inspiroima koneisto, kohtaat uusia vihollisia ja saat käyttöösi uusia aseita ja pukuja. Oletko valmis löytämään järkyttävän totuuden kuninkaan roboteissa toimivasta alkemiasta?"

On kuitenkin huomattava, että päästäksesi tähän DLC:hen, sinun on suoritettava Bastille-tehtävä pääpelissä, joka on melko pitkä matka tarinan kautta. Varmista, että etenet tähän pisteeseen ennen kuin Cagliostro's Secrets saapuu, mikäli aiot hypätä mukaan heti ensimmäisenä päivänä, kun lisäosa saapuu PC:lle sekä PS5- ja Xbox-sarjan konsoleille.

Steelrising

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä