Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Aerox 3 Wireless ei turhia painoja kannattele

Kevyt hiiri reikiä täynnä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Steelseriesin Aerox 3 Wireless on täynnä reikiä painon vähentämiseksi, mikä saa sen näyttämään sekä futuristiselta että alttiilta erilaisille hiiren sisään joutuville aineille. Tämä 18 gramman säätö on kuitenkin saatu aikaan IP54-luokituksen kärsimättä. Testattu valkoinen versio ei likaantunut arviosessioiden aikana kovassakaan käytössä, kun käsihygieniasta muistaa huolehtia. Jossain vaiheessa laitetta joutunee puhdistamaan jonkin verran etenkin lähempänä kesää, ja tällöin pöly- ja roiskesuojaus kannattaa huomioida. Laite ei kärsi pienestä vesipirskahduksesta, mutta märällä rätillä sitä ei kannata hinkata.

Yhteys koneeseen onnistuu joko 2,4 GHz langattomalla radioliitännällä, Bluetoothilla tai USB-C-kaapelilla. Symmetrisestä muotoilustaan huolimatta se ei ole vasenkätisille aivan ongelmaton valinta, sillä eteen- ja taakse-napit ovat vain sen vasemmassa reunassa. Kaikki hiiren napit ovat tuntumaltaan napakoita, mutta rullan pykälät tuntuvat hieman pehmeiltä parhaimpiin verrattuna.

Äärimmäisen painonpudotuksen seurauksena hiiri kestää langattomana päivän tai pari, mikäli LED-valaistuksen kanssa toimii maltillisesti. Isompi akku antaisi enemmän ikää, mutta kasvattaisi luonnollisesti laitteen painoa. Jos USB-kaapelin käyttö ei haittaa tai laitetta muistaa ladata lähes päivittäin, Aeroxin läpinäkyvän kuoren alle ja sisälle saa melkoisen valoshow'n aikaan.

Erilaiset hallintasovelluksen automaattitoiminnot voivat pidentää akunkestoa hieman kytkemällä sekä valoja että sensoria pois päältä käyttötauon myötä, muttei poista harmitusta kokonaan. Mukana tuleva kaapeli on onneksi kevyttä sorttia, ja pelaaminen se kiinnitettynä ei ole ongelma.

Tämä on mainos:

SteelSeries TrueMove Air -sensori tukee jopa 18 000 CPI:n tarkkuutta. Herkkyyttä voi muokata lennosta rullan edessä sijaitsevalla napilla, joka vahvistetaan hiiren LED-valojen välkähdyksellä. Säätövaraa on muutenkin varsin paljon, ja Steelseries Enginen tarpeettomista lisäominaisuuksista huolimatta laitteen hallinnointi on kattavaa aina kulmanopeuksista kiihtyvyyteen asti.

Yksi Aerox 3:n isoista vahvuuksista piilee sen hinnassa. Langattomat ja kevyet pelihiiret eivät ole halpoja, mutta noin satasen hintaisena sitä voi pitää hinta-laatusuhteeltaan erinomaisena. Useamman kymmenen euron hintaero ei näy ominaisuuksissa, eikä Steelseries ole joutunut tinkimään laadussa kilpailijoihinsa verrattuna.

Steelseries Aerox 3 Wireless ei turhia painoja kannatteleSteelseries Aerox 3 Wireless ei turhia painoja kannatteleSteelseries Aerox 3 Wireless ei turhia painoja kannattele
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Kevyt, napakat napit, hinta
-
Pienehkö akku, ei vasenkätisille
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä