Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Arctis 3 Console edition

Pehmeää voimaa konsoleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelikuulokkeiksi hillityt ja arviomenestystä keränneet Steelseriesin Arctis -kuulokkeet saapuvat nyt konsoleille. Hienovaraisesti muotoillut luurit ja niiden pehmeät ja mukavat kangaspintaiset pehmusteet sekä fiksut suunnitteluratkaisut tekevät Arctis 3 Console edition:sta erittäin varteenotettavan kaverin konsolipeleihisi.

Langalliset luurit tulevat aiempaan tapaan kivasti paketoidusti pahvilaatikossa. Kaksoispantarakenne on edelleen mukana ja varmistavat hyvän kevyen tuntuman päälaella. Mikrofoni on ulosvedettävää mallia taipuisan varren päässä. Over ear -kokoiset Airweave-pehmusteet asettavat luurit mukavasti korvien ympärille ja puoliavoin rakenne jättää vielä hieman ilmatilaa niin, etteivät ne hiosta pidempien sessioiden aikana. Hallintanapit ovat helposti löydettävissä näppituntumallakin mykistystä lukuun ottamatta, joka voisi olla hieman suurempi ja helpommin saatavilla.

Päässä Arctis 3 tuntuu paljon kevyemmältä kuin miltä ne ensisilmäyksellä näyttävät. Tuplapanta vie painetta pois päälaelta ja etenkin tämä langallinen versio on lopulta varsin kevyt kokoisekseen. Keveyden ja hillityn viimeistelyn takia ne voisi ottaa myös reissuun mukaan. Luurit saa kiinni niin Playstation 4:ään, Xbox Oneen kuin Nintendo Switchiinkin mukana tulevien piuhojen avulla. Ne eivät myöskään narsku täysmuovisten verrokkiensa tavoin päähän laitettaessa ollenkaan.

Steelseries Arctis 3 Console editionSteelseries Arctis 3 Console edition
Tämä on mainos:

Ääniosastolla Arctiksen 40-milliset ajurit tuottavat tasapainoisen, muttei erityisen dynaamisen vaikutelman. Jos muiden valmistajien ylikorostetut bassot ja diskantit nyppivät, tämä tasaisuus miellyttänee erityisesti. Erottelu on kuitenkin kohdallaan ja pelien äänimaailmaa on helppo tulkita aseiden räiskeestä askelten suunnan erottamiseen asti. Musiikkikäytössä latteus häiritsee enemmän eikä bassossa ole toivottua iskevyyttä. Hifistit toisaalta valitsevat suosikkivälineensä jostain muusta kuin peliluurien joukosta. Mikin laatu riittää mainiosti keskusteluun ja taktiikoista väittelyyn matsin aikana, mutta yleisölle suunnattuun striimaamiseen sen herkkyys ja tasapaino eivät riitä.

Pelaajia varten rakennettu Arctic 3 Console Edition noudattelee erinomaisten Arctis 5:n ja 7:n rakennetta ja ominaisuuksia. Keveys ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa ja mikäli konsolin pelikuulokkeiltaan kaipaa mahdollisimman neutraalia sävyä, kolmoset voi hyvin laittaa ostoskärryyn. Noin seitsemän kympin hintaisina ne eivät ole aivan halvimmasta päästä, mutta hinnalle saa hyvin vastinetta ainakin, jos tarkoituksena on ollut hankkia yhdet luurit useammalla eri konsolilla käytettäväksi.

Steelseries Arctis 3 Console edition
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Kevyt ja miellyttävä rakenne, suunniteltu pelaajille, hillitty ulkoasu
-
Tasapaksu äänimaailma, ei musiikkihifistelyyn
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä