Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Diablo III Mouse

Huippusuositun toimintanaksuttelujen ja demoninlahtauksen kuningas Diablo III ei saapunut markkinoille yksin. Lisälaitevalmistaja Steelseries on taivuttanut suosittuja tuoteittaan tavallista synkempään kuosiin pelin mukaan brändätyn hiiren ja kuulokkeiden muodossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Steelseries Xain pohjalta rakennettu Diablo III -hiiri on näyttävä, muttei ylitseampuva ilmestys. Varsin hillitysti mustaa ja tummanharmaata yhdistelevä laite on käteen hyvin sopiva ja kevyt. Hiiren muotoilussa on huomioitu yhtäläisesti niin vasen- kuin oikeakätisetkin. Nyöritetty kaapeli helpottaa merkittävästi hiiren liikuttelua vähän ahtaammassakin pyörätilassa, ja kahden päänapin ja rullan lisäksi hiiren päältä löytyy herkkyyttä lennosta muuttava DPI-nappi ja molemmilta sivuilta kaksi lisänappia.

HQ

Aivan kuin "isoveli" Steelseries Senseissä ulkosyrjän nappien välttely vaatii aluksi totuttelua. Hektisissä tilanteissa niitä tulee helposti puristettua nimettömällä, mutta pienen opettelun jälkeen niihinkin uskaltaa laittaa näppärällä, Diablo-teemaisella hallintaohjelmalla vaikkapa valmiiksi ohjelmoituja makroja nimenomaan demoninharvennusta tehostamaan. Kaikkien nappien tuntuma on hyvä, täsmällinen eikä liian herkkä. Isoilla teflontassuilla hiiri liukuu vaivattoman tasaisesti hyvällä hiirimatolla. Hienona lisänä punaiset ledit saa syttymään vain hiiren nappeja naksuttaessa. Ominaisuus on puhdasta silmäkarkkia, mutta jotenkin vaikuttavaa.

Jos ulkosyrjän nappien asettelua olisi vielä hieman hiottu nykyisestään, Steelseries Diablo III Mouse olisi lähes nappisuoritus. Reilun kuudenkympin hintaisena se ei ole halvimmasta päästä, mutta laadukas rakenne ja hillitty brändäys takaavat käyttöikää senkin jälkeen, kun helvetin liekit ovat jo jäähtyneet.

Steelseries Diablo III Mouse
Steelseries Diablo III Mouse
Tämä on mainos:
Steelseries Diablo III Mouse
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Tuntuma, hillitty teema
-
Ulkolaidan nappien asettelu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Steelseries Diablo III Mouse

Steelseries Diablo III Mouse

LAITEARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Huippusuositun toimintanaksuttelujen ja demoninlahtauksen kuningas Diablo III ei saapunut markkinoille yksin. Lisälaitevalmistaja Steelseries on taivuttanut suosittuja tuoteittaan tavallista synkempään kuosiin pelin mukaan brändätyn hiiren ja kuulokkeiden muodossa.Ladataan seuraavaa sisältöä