Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warships

Steven Seagal ohjastaa aluksia World of Warshipsissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wargaming.net on julkistanut varsin erikoisen yhteistyödiilin toimintaleffojen entisen tähden Steven Seagalin kanssa. Tämän hepun voi nimittäin nyt ansaita uniikkina komentajana World of Warships -peliin.

Erikoistapahtuma käynnistyy tänään 1. marraskuuta ja päättyy 14. joulukuuta. Seagal voi napata itselleen ainostaan, jos on edennyt tasolle 10 ja suorittanut erikoistehtävän 70 000 XP -pisteen keräämisessä random, ranked, team tai co-op -taisteluissa.

Lehdistötiedotteen mukaan lisää Seagal-aiheista sisältöä on tulossa myös jatkossa: "Steven's not finished with World of Warships yet. You can expect more fantastic content on its way in the near future. Keep your eyes glued to the porthole."

Minkä toimintatähden haluaisit nähdä World of Warshipsissä seuraavaksi?

HQ
World of Warships

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
World of WarshipsScore

World of Warships

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Toista maailmansotaa kuvataan yleensä joko jalkaväen tai tankkimiehistön vinkkelistä satunnaisesti taivaisiin harhautuen. Merten sankarit ja kauhut ovat jääneet pitkälti sukellusveneiden varaan. Suursuosiota nauttivan World of Tanksin maailmaan tulee nyt kertarytinällä tonneittain laivastoa aukkoa täyttämään.Ladataan seuraavaa sisältöä